DANK U U ONTVANGT EERST NOG EEN BEVESTIGINGSEMAIL.
NADAT U DEZE HEEFT BEVESTIGD BENT U SUCCESVOL INGESCHREVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Fietsen Mast

Wij zijn een fietsen speciaalzaak van A tot Z.

In onze zaak beschikken wij over kinderfietsen, hybride- en stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en racefietsen. We beschikken tevens over een ruim assortiment aan accesoires, schoenen en fietskleding. In onze ruime werkplaats kan je steeds terecht voor de nodige reparaties. Omdat wij shimano service center zijn hebben wij veel van deze reparatie materialen op  voorraad. Wij en onze medewerkers zullen je graag bijstaan voor verdere inlichtingen.

Historiek

Jaren ’40 : start met Jefke Mast
Grootvader Jefke Mast begint samen met zijn vrouw Gerarda Luyckx met de zaak in 1947. Naast fietsen verkopen ze nog heel wat andere spullen, zoals gasfornuizen, kookgerief, behangpapier, kinderwagens en verf.

Jaren ’70 : David Mast zet de zaak verder
Begin jaren zeventig zet één van de zonen van Jefke Mast de zaak verder. David en diens vrouw Linda Horemans zagen een overname van de winkel zitten, maar dan alleen gespecialiseerd in één artikel. En dat werden fietsen. Zij breidden de zaak uit met koersfietsen, mountainbikes en de daarbij horende fietskledij. Het atelier werd gevoelig groter. Dochter Cindy vervoegt op achttienjarige leeftijd haar ouders in de winkel.

2007: Cindy Mast
Vanaf 2007 runnen Cindy Mast en haar man Tom Eyckmans de zaak. Het productaanbod stijgt enorm. Fietsen Mast geniet naam en faam voor het assortiment koersfietsen en er is de intrede van elektrische fietsen. Ook het aantal fietsaccessoires is bijzonder sterk toegenomen. Denk maar aan een laptoptas voor de fiets, kinderstoeltjes, fietsGPS, trainingsrollen, voeding, massagezalf en nog veel meer.

2013: verbouwing
Na ruim een jaar verbouwen, opende Fietsen Mast eind 2013 een geheel vernieuwde winkel en werkplaats met magazijn. De winkeloppervlakte bedraagt nu 485 m2 en de werkplaats werd dubbel zo groot. ‘De winkel is opgedeeld in verschillende compartimenten waarbij sportfietsen een eigen hoek hebben gekregen’, zegt Cindy. ‘Tegenwoordig is een fiets betaalbaar, maar vroeger was dat niet altijd het geval. Nu heb je fietsen in alle soorten prijsklassen. Weet je wat fijn is.  Omdat we al zolang bestaan, krijgen we hier ouders met hun kinderen in de winkel die zeggen : hier ben ik zelf ook nog met mijn ouders geweest. En zo is de cirkel rond’.

Contacteer ons